För att vi bryr oss om din bil lika mycket som du.

Solfilm

Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, den blir också svalare och håller sig fräsch invändigt.

Men At Works alla solfilmer tar bort 99% av den skadliga UV strålningen, reducerar värme och blekning samt tar bort störande reflektioner. De mörka filmerna ger dessutom ett enastående insynsskydd vilket uppskattas av de bilägare som transporterar stöldbegärlig utrustning eller liknande. Solfilm fungerar också utmärkt på husvagn, båt eller liknande.

Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet blir ofta en svettig plåga. Med solfilm på rutorna så blir resan behagligare. 
Du märker direkt hur bilen blir svalare. Johnson Window Films bilfilms serier Marathon och Silhouette stoppar upp till 65% av solens strålningsvärme 

Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger en solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar.

 

Kontakta oss direkt: